Ovog petka na koprivničkom paviljonu humanitarna akcija prodaje kolača

Ovog petka od 18 do 20 sati na koprivničkom paviljonu u Gradskom parku održat će se tradicionalna prodaja kolača u organizaciji Humanitarne udruge Šegrtsko srce, a akciju će podržati i članovi Županijskog Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

Humanitarna akcija prodaje kolača organizira se već osmu godinu zaredom, a slastice će i ovaj puta pripremati majstorice i majstori slastičari, kuhari i pekari iz Obrtničke škole Koprivnica zajedno s učenicima.

Prikupljenim prilozima osigurat će se pomoć za tridesetak  učenika slabijeg imovinskog statusa, polaznika Obrtničke škole Koprivnica, kojima Udruga od osnutka pomože u kupnji školskih udžbenika, bilježnica i radne odjeće za praktičnu nastavu, financiranju maturalnog putovanja te osigurava toli obrok u školi.

Slastice koje će pripremiti vrijedni učenici će zbog epidemioloških razloga biti pripremljene u kutijama u dvije različite veličine u vrijednosti od 25 i 50 kuna, a sudeći prema uspjehu prošlih akcija, i ove će se godine tražiti slatki paketić više.

Služba ureda župana

Foto: pixabay.com