KineDok 2021: Dolya Gavanski “Dan žena”

Projekcija dokumentarnog filma


KineDok 2021: Dolya Gavanski “Dan žena”

Projekcija dokumentarnog filma
srijeda, 24. studenog u 19 h
Klub kulture


Čudesne priče o ženama rođenima u SSSR-u – rodonačelnicama i pobjednicama – čija svjedočanstva otkrivaju njihova iskustva od Revolucije 1917. do današnjeg dana.

Intiman, iznenađujući, duhovit, ekscentričan, bolan i proturječan – Dan žena istražuje kako je izgledao život žena koje su proživjele grčevito doba povijesnih i društvenih promjena te pruža jedinstven uvod u ruski feminizam.

Režija: Dolya Gavanski
Godina: 2019
Zemlja: Njemačka, Bugarska, UK, Rusija

Trailer: https://youtu.be/UOdOEBSWwDQ

KviZorama 

Kviz za srednjoškolce i studente
petak, 26. studenog u 19 h
Klub kulture
 Srednjoškolci i STUDENTI, nastavljamo jesenski ciklus KviZorame.

U petak, 26. 11. 2021. u 19:00 h, dođite u Klub Kulture i odmjerite znanje s vašim vršnjacima, dobro se zabavite uz glazbene hitove i naučite nešto novo.

✍🏻Za prijavu je potrebno poslati naziv ekipe, ime i prezime članova (njih 4) i kontakt broj na e-mail adresu📧[email protected].

DJ Lungy: Rock & metal slušaona 

DJ slušaona
subota, 27. studenog u 20 h
Klub kulture
 DJ Lungy vraća se za mix pult nakon podulje stanke. Mogli ste ga čuti u Capriceu svakog petka koji je bio rezerviran za rock glazbu, a povremeno i u Klubu kulture gdje bi nas proveo kroz rock i metal bezvremenske hitove. Ovaj put dolazi u osvježenom izdanju s podebljom listom. Zagrijati će nas sa laganim rock hitovima, nakon čega slijede malo žešči zvukovi u kojima bi se moglo pronaći i nešto dobrog starog punka, a do ponoći stvara metal atmosferu. Ukratko, Lungy sprema slušaonu za sve generacije. 

Ulaz je slobodan, a mjesta su ograničena.

Podsjećamo da u Galeriji K2 možete razgledati izložbu “505 s crtom” koprivničke autorice Ive Bolfek do četvrtka od u periodu između 18 i 20 h. 
Donatori Udruge K.V.A.R.K.: