U Stolnoteniski klub Križevci dolazi direktor natjecanja Europske stolnoteniske federacije

U KRIŽEVCE DOLAZI ROMAN PLEŠE DIREKTOR NATJECANJA EUROPSKE STOLNOTENISKE FEDERACIJE

Iduću subotu 27.11 Stolnoteniski klub Križevci posjetiti će Roman Pleše direktor natjecanja Europske stolnoteniske federacije(ETTU).

Ovo je velika čast da će stolnoteniski klub posjeti dužnosnik Europske stolnoteniske federacije gdje ćemo mu prezentirati naš rad kluba, sve aktivnosti koje klub provodi i koje će provoditi te razgovarati o mogućoj suradnji između stolnoteniskog kluba i Europske stolnoteniske federacije(ETTU).

Biti će to velika čast za Stolnoteniski klub Križevci što u grad i sam klub dolazi direktor natjecanja Europske stolnoteniske federacije.

Roman Pleše dugogodišnji stolnoteniski djelatnik, poznato lice stolnog tenisa u Hrvatskoj igrao je za STK Podravku, STK Industrogradnju, STK Partizan Bjelovar, STK Bagat(današnji STK Donat Zadar) te na kraju igrao je za STK Vjesnik(današnji GSTK Zagreb).

Trenersku karijeru započeo je u HSTK Mladost Zagreb, gdje je već prve godine trenerske karijere ostavario velike uspjehe sa ženskom A momčadi HSTK Mladost Zagreb. Duži niz godina je u TIBHAR međunarodnoj stolnoteniskoj školi kao trener. Bio je trener Sveučilišta u Michiganu(SAD), zadnjih nekoliko godina cijenjeni je instrukor za trenere stolnog tenisa u ITTF-u. Dvije godine boravio je u Kairu, trenirao je egipatske stolnotenisače i stolnotenisačice te je održao brojne stolnoteniske tečajeve ne samo u Africi nego u Sjevernoj i Južnoj Americi te Australiji, a već 13 godina je direkor Europske stolnoteniske federacije(ETTU) to je samo mali dio o Romanu Pleši.