Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr i
to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina.  

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 15.ožujka na redu je 514. emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se …da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!

Večeras za vas u 514. emisiji ”Blues za vas” za vas će nastupiti: KATHY MURRAY & THE KILOWATTS, HARP EXPLOSION, BETH HART, BERNARD ALLISON, CHRIS MAHONEY, VEDRAN BOŽIĆ & ROCK MASTERS.

Slijedi dio emisije u kojem prezentiram nominirane po kategorijama za 43rd BLUES MUSIC AWARDS – najprestižniju glazbenu nagradu, kada je u pitanju blues glazba. Večeras prezentiram kategoriju:(INSTRUMENTALIST GUITAR)-INSTRUMENTALIST- GITARA  a tu su svoje mjesto našli :    

Christoffer “Kid” Andersen
Chris Cain
Laura Chavez
Anson Funderburgh
Eric Gales
J.P. Soars

Kako smo prošlu emisiju slušali Lauru Chavez, sada su na redu muški izvođači. Nadalje u emisiji nastupaju JOSE RAMIREZ, ANGEL  FORREST (feat. HARRY MANX), THE SULLY BAND i KENNY ”BLUES BOSS” WAYNE.

U rubrici HRVATSKE BLUES SCENA večeras sam ugostio Davora Hačića – Hutcha gitaristu s kojim pričam o vrlo zanimljivim stvarima a na kraju i sam Davor bira glazbu za sve nas, pa će tako nastupiti : BARBARA BLUE, DUANE ALLMAN & ARETHA FRANKLIN, FREDDIE KING i LYNYRD SKYNYRD. Pored toga emisiji još će nastupiti: TONY LEE KING i koji će nam uskoro biti gost uživo u studiju radija Križevci, a tu su još i novi singlovi  VANEESE THOMAS, STACY JONES i NIGEL BARKERa. 

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu: ”Dance Dance Norma Jean” sa albuma ”Live at 3rd and Lindsley” koji ima svoj ”street date” 18.ožujka a sve potpisuje svojim urnebesnim vokalom, prosto nevjerojatna Hurricane Ruth

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak! 

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike