Omiljeni križevački DJ Krnya u subotu sprema novi Crowded house party

DJ slušaona, subota, 9. travnja u 20:00 h
Klub kulture 

Klub kulture vas poziva na Crowded House w/ Krnya 9. travnja 2022. s početkom u 20:00 h. Ljubitelje house i techno zvuka očekuje uvijek vrhunski DJ set našeg omiljenog križevačkog DJ-a!

Križevčanin Ivan Krnjić, poznatiji kao Krnya, glazbom se bavi više od tri desetljeća. Uz zvukove njegovih ritmova generacije Križevčana proživjele su svoju mladost. Gdje god da se pojavi dobre glazbe i zabave ne nedostaje. DJingom se bavi još od 1983. g, a radijski DJ i voditelj je od 1987. g. Nastupao je diljem Hrvatske. Bio je rezident DJ u klubu Gallery u Zagrebu i Haciendi u Vodicama, radio je u Bestu, Tvornici i Aquariusu, najznačajnijim zagrebačkim klubovima, svirao je sa puno DJeva izvana, a imao je priliku upoznati i neke od svojih najvećih idola, kao što su Cristian Varela i Richie Hawtin. Godine 2021. osvojio je glavnu nagradu Ambasador u kategoriji za najbolji livestream sa svojim projektom “My vinyil stories from quarantine”.

Ulaz: slobodan

Podsjećamo da je u Galeriji K2 (Trg Antuna Nemčića bb) u tijeku grupna izložba studenata Akademije likovnih umjetnosti naziva “Ružičaste naočale”. Izložba se može razgledati do 14. travnja svakim radnim danom od 18:00 do 20:00 h. 

Donatori Udruge K.V.A.R.K.: 
     
     

                             


Klikni ovdje ako se želiš odjaviti sa newslettera

Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture (K.V.A.R.K.)
Koprivnička 70 · 48260 Križevci · Hrvatska