Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina.  

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 12.travnja na redu je 518.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se …da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!

Večeras za vas u 5189. emisiji ”Blues za vas” za vas će nastupiti: MISSISSIPPI HEAT, ETHAN ASKEY, DETORIT GROOVE GANG, KENNY ”BLUES BOSS” WAYNE, TRUDY LYNN i MINDI ABAIR

Slijedi dio emisije u kojem prezentiram nominirane po kategorijama za 43rd BLUES MUSIC AWARDS – najprestižniju glazbenu nagradu, kada je u pitanju blues glazba. Večeras prezentiram 4 kategorije sa jednim izvođačem: 

(BAND OF THE YEAR )-BAND GODINE: Lil’ Ed & the Blues Imperials

Anthony Paule Soul Orchestra
J.P. Soars and the Red Hots
Lil’ Ed & the Blues Imperials
Sugaray Rayford Band
Tommy Castro & The Painkillers

 (BEST EMERGING ARTIST ALBUM -NAJBOLJI DEBITANT–ALBUM (Najbolji album izvođača u nastajanju): Welcome To The Land, Memphissippi Sounds

GA-20 Does Hound Dog Taylor: Try It… You Might Like It!, GA-20
Just Say The Word, Gabe Stillman
Live On Beale Street: A Tribute To Bobby “Blue” Bland, Rodd Bland and the Members Only Band
Welcome To The Land, Memphissippi Sounds
You Ain’t Unlucky, Veronica Lewis

BLUES ROCK ALBUM: Unemployed Highly Annoyed, Jeremiah Johnson

Alafia Moon, Damon Fowler
Dance Songs For Hard Times, The Reverend Peyton’s Big Damn Band
Resurrection, Mike Zito
Tinfoil Hat, Popa Chubby
Unemployed Highly Annoyed, Jeremiah Johnson

(BLUES ROCK ARTIST )-BLUES  ROCK IZVOĐAČ: Tinsley Ellis   

Albert Castiglia
Tommy Castro
Tinsley Ellis
Ana Popovic
Joanne Shaw Taylor

Nadalje pred vama su:HOROJO TRIO i ALBERT CASTIGLIA, koje predstavljam samo s jednom pjesmom u Blues Corneru. 

U rubrici HRVATSKE BLUES SCENA i večeras sam Tony Lee Kinga svira uživo a prije svirke malo razgovaramo i pridružuje nam se u studiju još jedan znalac ove tematike s nama je Dubravko Vrcelj –Meri!

Pored toga emisiji još će nastupiti: mladanada domaće blues scene ODIN, a tu su i MIĆO & MAČKE, THE BLUE CHEVY’S, te BOSAK AND THE SECOND HAND BAND … kreće zapravo radijska promocija njihovog novog studijskog albuma i najava velikog koncerta u Tvornici 12. svibnja 

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:”She’s Your Problem Now”  sa albuma ”Drifting”, koji je objavljen 4.ožujka 2022 u vlastitoj režiji i uz radijsku promociju  nizozemske ABIK Radio Pr a sve to potpisuju BUBBA AND THE BIG BAD BLUE.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak! 

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike