Vrhunska house večer uz DJa Yakku i saksofonista Prodju ove subote u Klubu kulture!

Flashback party w/ Vektor

DJ slušaona
petak, 15. travnja u 20:00 h
Klub kulture 


15. travnja u Klubu kulture sprema se dugo isčekivani party sa najpoznatijim hitovima 2000-ih! Dobro se pripremite jer nakon dugo vremena zaplesati ćemo uz Pitbulla, Britney Spears, Ushera, Rihannu i mnoge druge. Na vama je da nabacite najšarenije outfite, složite extra frizuru i nabacite šljokice jer kasnije će biti “Sorry for Party Rocking”. 

Za odličnu zabavu i puno plesnih koraka pobrinut će se Vektor! 

*Event osmislile K.V.A.R.K.-ove volonterke Tea Čapek i Valerija Boroša.

Ulaz: slobodanFinest house beats by Yakka & Ivo Prodan – Prodjo live on sax!

House večer
subota, 16. travnja u 21:00 h
Klub kulture 


U Klubu kulture 16. travnja spremamo finest house večer uz kombinaciju jednog od najaktualnijih house DJa regionalne scene Yakku i energičnog virtuoza na saksofonu Ivana Prodana – Prodju. 

Yakka je aktivno prisutan na domaćoj i svjetskoj elektronskoj sceni kao producent i DJ kroz originalna izdanja, remixe te nastupe diljem Hrvatske i susjednih država, od malih klupskih večeri do velikog EXIT festivala. Imao je priliku svirati warmup i after setove za svjetska imena te brojne afirmirane domaće DJe, a njegovu kvalitetu potvrđuje i Ambasador nagrada za hrvatskog DJa godine po izboru publike (2018.).

Yakki će se pridružiti jedan od rijetkih saksofonista koji uživo svira uz elektronsku glazbu i DJa, Ivo Prodan – Prodjo koji na unikatan način objedinjuje različite glazbene stilove te ih vješto spaja s elektronskom glazbom. Svaki njegov nastup je jedinstven jer se temelji na izravnoj improvizaciji popraćenoj različitim ritmovima i žanrovima kao što su house, soulful, pop, nu disco, lounge, chill, jazzy, funky.

Svratite i uživajte u house beatovima, opustite se na plesnom podiju Kluba kulture i osigurajte si kvalitetan provod uz vrhunsku glazbu uživo.

Ulaz: slobodanPodsjećamo da je u Galeriji K2 (Trg Antuna Nemčića bb) u tijeku grupna izložba studenata Akademije likovnih umjetnosti naziva “Ružičaste naočale”. Izložba se može razgledati do 14. travnja svakim radnim danom od 18:00 do 20:00 h. 
Donatori Udruge K.V.A.R.K.: