Stand up komičar Marko Dejanović nasmijao Orehovčane do suza

Večer stand-up komedije održala se u Društveno kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu.

Marko Dejanović, poznato ime hrvatske stand-up scene, nastupio je u subotu, 30. travnja i oduševio Orehovčane. Komičar im je priredio večer punu veselja i zabave, govoreći o muško-ženskim odnosima, vezama, braku, djeci, a dotaknuo se i različitih životnih prilika i neprilika, bez zadrške, jer ovaj komičar ne poznaje tabu-teme. Posebno oduševljenje u dvorani Društvenog centra izazvao je spontanim uključivanjem članova publike u svoju stand-up točku i britkim komentarima.

Orehovčani će još dugo prepričavati ovu večer, jer Marko Dejanović uspio je okupljenu publiku nasmijati do suza.

Večer stand-up komedije „Best of Marko Dejanović“ je sufinancirana sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“ čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Partneri na projektu su Udruga vinogradara i vinara „Sveti Vinko“, Općina Sveti Petar Orehovec, Vatrogasna zajednica općine, Povijesno društvo Sveti Petar Orehovec, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Likovna udruga Prigorje Art. Voditeljica projekta je Ana – Marija Petric Vlah, a koordinatorica Društveno kulturnog centra Barbara Vugrinec.

Ovaj događaj, kao i sva ostala događanja i radionice koje će se održati unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“, u potpunosti su besplatni i otvoreni za zainteresiranu javnost.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec.