Danas počinju 12. Večeri udaraljkaša u Križevcima

Glazbena škola Alberta Štrige Križevci i križevačka udruga POINT pozivaju Vas na 12. VEČERI UDARALJKAŠA U KRIŽEVCIMA, od 9. do 11. rujna u atriju Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci! 

Ovogodišnji udaraljkaški festival otvaramo Koncertom učenika iz Križevaca Glazbene škole Alberta Štrige Križevci pod vodstvom nastavnika Štefana Đurkovića te Glazbene škole Vatroslav Lisinski iz Beograda pod vodstvom nastavnice Nevene Đorđević.

Subotnji program započinjemo bubnjarskom radionicom Uloga bubnjara u bendu pod vodstvom bubnjara Roberta Jambrušića, a središnji događaj je koncert Darka Karlecika iz Novog Sada nazivom Od Straha do Ultimatuma, nakon kojeg slijedi afterparty na kojemu nastupa Lovro Baričević, aka DJ Barilikum, a već tradicionalno Križevačka pivovara, Vinarija Korenko i bistra voda KALA zaduženi su za okrijepu svih posjetitelja.

U nedjelju u podne je udaraljkaška radionica Jake Strajnara iz Slovenije pod nazivom Osnove sviranja cajona, a koncertom At the Party studenata Muzičke akademije u Zagrebu s mentorom profesorom Markom Mihajlovićem zatvaramo ovogodišnji VUK.

Upad na sve radionice, koncerte i afterparty je slobodan, a pokrovitelji festivala su Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija.

Vidimo se na 12. VUK-u!