Kapetan NK “Radnik” Hrvoje Mladen -“Želja nam je osvojiti trofej”

Hrvoje Mladen je dugogodišnji igrač NK “Radnik” Križevci, a unazad dvije godine kiti se titulom kapetana.

Sportski život započinje sa svojih 6,5 godina treniranjem u školi nogometa gdje je prošao sve mlađe uzraste, zatim je sa 16 godina debitirao za prvu ekipu, a s 18 godina paralelno je igrao subotom sa seniorskom ekipom te u nedjelju s kadetskom i juniorskom ekipom.

No, nogomet mu nije jedina zanimacija u životu. Trenutno radi za tvrtku HM projekt vlasnika Matije Hermanovića koji je ujedno i dio kluba. Hrvoje ističe kako gleda to s pozitivne strane, jer kako kaže: “Puno puta izlazi ususret kada su u pitanju treninzi i utakmice”.

Internet, društvene mreže i mobilni uređaji značajno su doprinijeli formiranju današnjeg društva. Posebno je uočljiva kod mlađe populacije poput djece i adolescenata koji su postali ovisni o surfanju.

“Žao mi je što današnja djeca imaju naviku doći kući i primiti se odmah mobitela. Moja generacija je znala naganjati loptu prije i nakon treninga” – istaknuo je Hrvoje Mladen.

Stadion NK “Radnik” Križevci nedavno je zasijao u novom ruhu te navijači i igrači sada mogu uživati u ljepšem ambijentu.

“Puno ljepše i bolje je igrati jer smo jako dugo čekali taj trenutak obnove. Nas igrače najviše vesele svlačionice koje su prilikom obnove proširene i uređene” – kaže Hrvoje Mladen.

NK “Radnik” Križevci se trenutno nalazi na prvoplasiranoj poziciji, dok im iza vrata “vise” drugoplasirani Polet iz Svetog Martina na Muri, a treći Dinamo Domašinec.

“Želja je osvojiti trofej. Uvijek smo tu negdje u vrhu ali nedostaje sitnica te se nadam da će nam se san ostvariti ove sezone” – kazao je Mladen.

lh/radiokrizevci

foto:Prigorski.hr