GDCK danas organizira savjetovanje o psihosocijalnoj podršci onkološkim bolesnicima

Općeprihvaćena je spoznaja o tome da psihološka i psihosocijalna podrška onkološkim bolesnicima olakšava suočavanje i prilagodbu na bolest, blagotvorno djeluje na učinak terapija te poboljšava kvalitetu života i rehabilitaciju. Budući da se svakodnevno susrećemo s neinformiranošću oboljelih osoba o važnosti psihosocijalne podrške i načinu na koju ovu podršku mogu primiti, uvidjeli smo potrebu za pružanje ovakvih informacija.

Iz tog razloga Gradsko društvo Crvenog križa Križevci u sklopu projekta „Savjetovalište Crvenog križa“ organizira u četvrtak, 08.12.2022. godine u 17:00 sati savjetovanje o psihosocijalnoj podršci onkološkim bolesnicima.

Savjetovanje će se održati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Križevci, ulica Franje Račkoga 22, a održat će ga mr.sc. Kristina Frtalić, diplomirana socijalna radnica koja u sklopu ovog projekta pruža i individualne savjete vezane uz psihosocijalnu podršku ciljanoj skupini.
Nakon predavanja sudionici će moći postavljati pitanja, ali i predložiti teme o kojima bi željeli slušati daljnja predavanja i savjetovanja u sklopu projekta „Savjetovalište Crvenog križa“.

GDCK Križevci