Oprezno u prometu tijekom blagdana!

Policijski službenici će tijekom predstojećeg blagdanskog vikenda od 23. do 27. prosinca provoditi pojačani nadzor prometa, u cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu

Ove godine, kao i prijašnjih, tijekom božićnih blagdana očekuje se pojačana frekvencija vozila na svim prometnicama. U gradovima Đurđevac, Koprivnica i Križevci povremeno može doći do otežanog i sporijeg odvijanja prometa. Najveće prometne gužve događati će se u centrima gradova i blizini velikih trgovačkih centara, a što će posebno biti izraženo  kada će se obavljati posljednje pripreme za Božić. U slučaju sporijeg odvijanja prometa, građane molimo za međusobno uvažavanje i strpljenje.
 
Kako bi se što prije osiguralo optimalno odvijanje prometa policijski službenici će, po potrebi, vršiti fizičku regulaciju prometa te je potrebno postupati sukladno njihovim znacima.

Da bi blagdanski vikend  protekao u radosti i veselju, sve sudionike u prometu pozivamo na povećan oprez i poštivanje prometnih propisa.
 
Policijski službenici će tijekom  blagdanskog vikenda  do 27. prosinca provoditi pojačani nadzor prometa, u cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu.
 
Sretne božićne blagdane želi Vam Policijska uprava koprivničko-križevačka.

PU KC-KŽ

foto: ilustracija