NAJMLAĐI KRIŽEVAČKI NOGOMETAŠI Tako mali, a tako talentirani

Križevački najmlađi nogometaši sudjelovali su danas na turniru u Svetom Ivanu Zelini. U skupini su u prvoj utakmici odigrali 0:0 protiv Naftaš Ivanića te zatim upisali dvije visoke pobjede, 7:0 protiv Prigorja te 6:0 protiv Sesvetskog Kraljevca. U polufinalu odigrali su 2:2 sa Zelinom te slavili nakon izvođenja sedmeraca. U finalu su se po drugi put susreli s Naftašem te izgubili 0:2 i osvojili 2.mjesto. Teo Koprić proglašen je najboljim vratarem turnira, piše prigorski.hr.

Limači

Početnici su sudjelovali ovaj tjedan na turnirima u Rugvici i Svetom Ivanu Zelini. U Rugvici su u skupini osvojili prvo mjesto pobijedivši Školu nogometa Rio 3:0 i Rugvicu 1:0 te odigravši 0:0 s Kašinom. U polufinalu susreli su se s ekipom Sesvetski Kraljevec. Završilo je 2:2 i nakon sedmeraca križevački nogometaši bili su uspješniji te prošli u finale gdje su s minimalnim rezultatom 0:1 poraženi od vršnjaka Naftaš Ivanića. Osvojeno je 2.mjesto, a Josip Kirin proglašen je najboljim vratarem turnira.

Dva dana kasnije na turniru u Svetom Ivanu Zelini ponovno prvo mjesto u skupini nakon dva početna remija 0:0 sa Zelinom i Dugim Selom te nakon toga dvije minimalne pobjede 1:0 protiv Kašine i Prigorja iz Žerjavinca. U polufinalu novi ogled protiv Naftaš Ivanića i ponovno su uspješniji mladići iz Ivanić Grada. Nakon 2:2 u regularnom dijelu precizniji su bili u raspucavanju sedmeraca. U utakmici za 3.mjesto poraz 1:2 protiv Metalca iz Siska te u konačnici ukupno 4.mjesto.

Mlađi pioniri

Mlađi križevački pioniri su također sudjelovali na turniru u Svetom Ivanu Zelini. U skupini su slavili 7:0 protiv druge ekipe Zeline, 2:0 protiv Croatije Hrastje i 9:0 protiv Donje Zeline te remi 1:1 protiv Vrbovca za prvo mjesto. U polufinalu susret protiv Novog Marofa te nova pobjeda 2:0 za ulazak u finale. Tamo su upisali prvi poraz 1:3 protiv Prigorja Žerjavinec te u konačnici osvojili 2.mjesto. Juraj Pavičić proglašen je najboljim igračem turnira.