“Ordinacija iz bajke” za Udrugu “Maslačak”

Zahvaljujući projektu Večernjeg lista “Ordinacija iz bajke” uređen je prošireni prostor Udruge “Maslačak”, a PRIMA NAMJEŠTAJ donirao im je stolove i stolice. U novouređenom prostoru okupili su se danas članovi Udruge “Maslačak” sa svima onima koji su im pomogli u tome te su im zahvalili na pomoći.

Projekt “Ordinacija iz bajke” jedan je od omiljenih društveno odgovornih projekata Večernjeg lista. Uz pomoć partnera do sada je realiziran velik broj projekata te su udružili snage i pomogli renovirati prostor Udruge “Maslačak”. Direktor Večernjeg lista Renato Ivanuš izrazio je zadovoljstvo što je uređen prostor Udruge “Maslačak”:
“Već godinama kroz taj projekt zajedno sa našim partnerima uspijevamo ostaviti nešto lijepo, nešto trajno ljudima koji su u potrebi. Ovo je još jedna kruna te naše bajke” – kazao je Renato Ivanuš.

Ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak – Rajković dr. med. istakla je da od samih početaka rada ova Poliklinika brine o zdravlju sugrađana, prateći i primjenjujući najnovije trendove i visoku tehnologiju u medicini.
“Svjesni potreba naših pacijenata, ali i zajednice u kojoj djelujemo, odlučili smo podržati projekt “Ordinacija iz bajke” Večernjeg lista. Zato kao partner zajednice i ovog projekta dajemo naš doprinos uređenju prostora Udruge Maslačak” – rekla je Ivanka Trstenjak – Rajković.

PRIMA namještaj donirao je namještaj Udruzi “Maslačak” te je njen predstavnik Dario Jukić kazao je da im je bila čast sudjelovati u projektu Večernjeg lista :
“Imali smo priliku vidjeti kako naša donacija može unaprijediti kvalitetu života križevačke Udruge “Maslačak”, da njihov život bude ljepši i sretniji. Smatramo da svaki čovjek ima vrijednost i dostojanstvo i stoga gajimo ljubav prema drugima.”

Križevačka tvrtka KTC uvijek rado pomaže “Maslačcima” pa se obratila predsjednica Uprave KTC-a Daliborka Kranjčić:
“Mi iz KTC-a se ovdje skoro osjećamo kao doma. Ovo je jedan u nizu projekata gdje se KTC uključio i na neki način smo sudjelovali u svakoj fazi dogradnje ovih prostora. Gledajući kroz godine uvjete u kojima su oni radili, mislim da su zaslužili ovaj prostor i zahvaljujem svima koji su to prepoznali. Što se KTC-a tiče to sigurno nije zadnji puta da se uključujemo”- rekla je Daliborka Kranjčić i poželjela puno lijepih trenutaka koji će uljepšati život “Maslačcima”.

Predsjednica Udruge “Maslačak” Tamara Premuš zahvalila je svima na donacijama i što su prepoznali ovu udrugu koja postoji sa socijalno-humanitarnim ciljem socijalne podrške unapređivanja kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji.
“Ova donacija će puno doprinijeti našem radu. Radili smo u svakakvim uvjetima, ali kroz godine smo došli i do ovog prostora svojim snagama, dobrim ljudima, kroz donacije i slično. Hvala vam svima od srca” – rekla je Tamara Premuš.
Svima koji su pomogli dodijeljene su zahvalnice, ali najveća hvala bili im su im osmjesi i sretna lica članova Udruge “Maslačak”.

Tvrtka KTC pobrinula se i osigurala slatke pakete koji su bili podijeljeni članovima Udruge Maslačak.