Emisija “Blues za vas” večeras u eteru Prigorskog radija

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 13. godina.


Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole samo dobru glazbu.


Ovaj utorak 28. veljače pred svima nama je 542.emisija ”Blues za vas” u kojoj će nastupiti: JIMI PRIMETIME SMITH AND BOB CORRITORE, MEMPHIS SLIM AND HIS HOUSE ROCKERS, LIL’ RED & THE ROOSTER, LITTLE BOBBY, LONE STAR MOJO, LOS LOBOS, LYDIA PENSE & COLD BLOOD, LYNYRD SKYNYRD, MIKE ZITO, BUDDY GUY, DIUNNA GREENLEAF, JANIVA MAGNESS, LARRY McCRAY, SHEMEKIA COPELAND, JIMMIE BRATCHER, STACY JONES, DYER DAVIS i JOE LOUIS WALKER.


U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA idemo dalje sa promocijom 6th THRILL BLUES FESTIVALA, a kako su splitski In Roots 10. veljače objavili svoj EP Na putu pod okriljem Extra Music evo ih u emisiji. In Roots će nastupiti na ovogodišnjem Thrill Blues Festivalu.


Potom još nastupaju : THE WEEZIL MALONE BAND, TOO SLIM AND THE TAILDRAGGERS, THE GAYLE HARROD BAND i ZZ TOP.


Na kraju u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:”The Letter”, koju izvode Harlem Lake pobjednici EBC.a 2022.godine. Pjesma nam dolazi s njihovog zadnjeg albuma Volition Live, koji je objavljen 24.veljače preko izdavačke kuće Big D Bookings.


I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.


Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/.


Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow


A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.


Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4
Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.
Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!