Memorijalni vatrogasni kup “Davor Buzina” održan u Majurcu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Majurec organiziralo je u subotu Memorijalni vatrogasni kup “Davor Buzina”.

Kup se održao pored Vatrogasnog doma u Majurcu, a dan će završiti velikom zabavom uz grupu Joker. Pokale najuspješnijim ekipama uručio je gradonačelnik Križevaca Mario Rajn. -Velika je privilegija biti sponzor ovog memorijala, drago mi je da ste se okupili na ovaj kišni dan i izražavam veliko poštovanje obitelji, sucima, natjecateljma i DVD-u Majurec – kazao je Rajn.

Okupljene su pozdravili i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš, zapovjednik JVP križevci Mario Martinčević i predsjednik križevačke Vatrogasne zajednice Miroslav Petračija.

Donosimo rezultate. U konkurenciji ženskog podmaltka prva je bila ekipa DVD-a Starigrad, druga ekipa DVD-a Luka, a treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Kalinovac.

U konkurenciji muškog podmaltka pobijedila je ekipa DVD-a Vojakovac, a drugi je bio DVD Cubinec.

U konkurenciji mlađih ženskih ekipa pobijedila je ekipa DVD-a Koprivnica, a druga je bila ekipa DVD-a Štaglinec.

U konkurenciji muške mladeži najuspješnija je bila ekipa DVD-a Koprivnica, druga je bila ekipa DVD-a Draganovec.

U konkurenciji seniorki pobijedila je ekipa DVD-a Špiranec, druga je bila ekipa DVD-a Križevci, a treća je bila ekipa DVD-a Podgajec.

Kod seniora pobijedila je ekipa DVD-a Rasinja, druga je bila ekipa DVD-a Špiranec, treća ekipa DVD-a Podgajec, a četvrto mjesto pripalo je DVD-u Erdovec. Zapovjednik Igor Sokač podijelio je zahvalnice Gradu Križevcima, križevačkoj Vatrogasnoj zajednici, portalu Prigorski.hr, Prigorskom radiju, DVD-ovima Rasinja, Đurđic, Križevci, sponzorima i sucima.