Križevački stadion domaćin prvoligašu

Dragi čitatelji i čitateljice portala Radija Križevci, sugrađani i sugrađanke te ljubitelji sporta općenito!

Dužnost nam je (koju s ponosom obavljamo) na našem portalu najaviti nogometni događaj godine za naš grad. Kažemo nogometni, a ne sportski događaj godine jer je svima opće poznato da su Križevci izniman sportski grad koji u svakom sportu ostvaruje hvalevrijedne rezultate te ne bi bilo u redu da na taj način nekoga uvrijedimo.

U srijedu 26. rujna NK Radnik Križevci ugostit će na svom domaćem terenu prvoligaša NK Rijeku u šesnaestini Hrvatskog nogometnog kupa. Rijeka je veliki klub sa dugogodišnjom tradicijom nastupanja u Prvoj HNL, Hrvatskom nogometnom kupu, ali i na europskim klupskim natjecanjima poput Europske lige. Pod vodstvom slovenskog trenera Matjaža Keka, NK Rijeka dao je i perspektivne nogometaše koji nastupaju za hrvatsku reprezentaciju, kao i za vrhunske europske klubove, poput Andreja Kramarića, hrvatskog reprezentativca, koji trenutno nastupa za njemački nogometni klub TSG 1899 Hoffeinheim.

Ne dolazi nam svaki dan u goste prvoligaš. Osim standardnih lica koje viđamo na utakmicama križevačkog stadiona na svakoj utakmici NK Radnik Križevci, bilo bi lijepo da našim dečkima podršku daju i neka nova lica, spremna na pravu sportsku poslasticu, navijanje i podršku prvenstveno domaćim, ali i gostujućim nogometašima. Apeliramo na sve koji su u mogućnosti da se odazovu ovom velikom sportskom događaju za naš grad te da zajednički pružimo podršku našim domaćim nogometašima za koje ne sumnjamo da će ostaviti srce na terenu. Nek` se napuni križevački stadion! (M.M.)