Lijepa gesta i veliko srce križevačkog poduzetnika

Velikodušna donacija Marka Slavečkog

U poluvremenu utakmice 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa između NK „Križevci“ i NK „Rijeka“ biti će održana prigodna svečanost u kojoj će Predsjednik uprave Američko – Engleskih poduzeća Concept Branch LTD i Hrvatskih poduzeća Storija d.o.o., 123 design te Server Sustav, Marko Slavečki donirati školu nogometa NK „Križevci“ sa dvadeset nogometnih lopti te garniturom dresova za mlađe uzraste.

„Djeca se trebaju baviti sportom i biti aktivna u sportu i trebamo svi napraviti sve što je potrebno da se što više djece bavi sportom. Ovo je samo jedna mala gesta. Uprava i ljudi oko NK „Križevci“ zaista se jako trude i na isto ne možemo i ne smijemo ostati ravnodušni nego trebamo pomoći koliko možemo“. – Istaknuo je Marko Slavečki.

Slavečki je pokazao da ga poslovni uspjeh nije promijenio, te da je i dalje ostao jednostavan dečko vezan uz svoj rodni grad i uvijek spreman pomoći. Marko Slavečki je dodatno istaknuo da će se potruditi da u skoroj budućnosti doniraju i ostale klubove u okolici Križevaca i okolnih Općina.

Vrijednost donacije je šest tisuća kuna.