Calypso – restoran po mjeri i ukusu

Mnogi Križevčani već dugo tvrde da imamo samo jedan pravi restoran u gradu. Tako kažemo da onoga tko nam dođe u posjet vodimo u Calypso. Svjedoci smo čestih televizijskih kuharskih priloga u kojima možemo vidjeti kako se pojedina jela mogu lijepo dizajnirati. Tako privlačno izgledaju da bismo ih odmah jeli.
Takvo nešto imamo u našem Calypsu. Često imam priliku voditi prijatelje, goste i poslovne partnere na gablec ili ručak u taj vrlo privlačan restoran. Jednom sam prilikom ugostio prijatelja iz Zagreba koji se toliko oduševio da je rekao da će prvom prilikom dovesti suprugu i djecu. Osim izgleda i okusa strancima je i cijena izuzetno privlačna.
Ljetos sam tamo doveo i prijatelje iz Melbournea u Australiji; njihovi su komentari bili više nego pozitivni. Hrana ih je oduševila.
Ne treba smetnuti s uma da je ambijent izuzetno važan za opći dojam, a interijer ovog restorana vrlo je skladan – s kaminom na drva u zimskim danima pruža više nego ugodnu atmosferu.


Vlasnik i šef Stanko Krajnik čovjek je s iznimnim životopisom i iskustvima u vrhunskim restoranima.
Sve to prepoznala je i Večernjakova patrola koja je ovom restoranu dala zvjezdicu Večernjakove patrole za 2018., što je iznimno priznanje.
Mi često ne znamo cijeniti prave vrijednosti koje imamo u ovom gradu, a Calypso je sigurno jedna od njih.
Često čujem komentare da u našem gradu nije lako uspjeti s nekim poslom jer mi imamo specifičan mentalitet, zato održavanje takvog restorana u našoj sredini još više dobiva na važnosti.
Jedimo tamo i uživajmo jer se samo tako trud vrijednih ljudi može isplatiti.
Bilo bi lijepo kad bismo imali više takvih uspješnih priča u našem gradu jer Križevci svojom poviješću to zaslužuju.
Calypsu želimo puno sreće!