“Kako uspjeti zahvaljujući pogreškama”-predstavljanje knjige doc.dr.sc. Saše Petra “

6.11.2018. u 17,00 sati na Sveučilište Sjever ( A108)

Doc.dr.sc.Saša Petar autor je nove knjige “Kako uspjeti zahvaljujući pogreškama” koju je sredinom rujna izdao RTL Hrvatska.
Autor radi kao predavač na Sveučilištu Sjever, poslovni je trener i savjetnik za pregovaranje te je autor 28 uspješnica ( Tamna upravljanja ljudima, Kako se uspješno prodati, Moć uspješne prezentacije, Kako prodati snijeg eskimima itd…)
Njegova najnovija knjiga je namijenjena svima, od 7 do 107 godina, koji su negdje, nekako pogriješili u odluci, ponašanju, odnosima s ljudima ili u poslovanju. Budući da svi griješimo, evo dobre prilike da broj pogrešaka smanjimo i uspijemo zahvaljujući onome što smo naučili iz pogrešaka, naših I tuđih.
Tek dovršena knjiga, odličan izvor savjeta kako živjeti nakon pogrešaka i kako smanjiti njihov broj i utjecaj, može se pak kupiti na prodajnim mjestima Tiska, iNovina i Hrvatske pošte po cijeni od 49,90 kuna.
Recenzetni knjige su Kristina Ercegović, osnivačica i vlasnica Business Cafea, projekta podrške za male i srednje poduzetnike, te Karlo Matić, vlasnik TEDx licence.
Autor ne staje na ovoj knjizi. Kako doznajemo, već je započeo pisanje nove knjige, koja će biti svojevrsni nastavak „Pogrešaka“, budući da nakon pogrešaka obilno upadamo u problem, pa će naslov naredne knjige, koja bi trebala izaći iz tiska sljedeće godine biti “Imate li problema s rješavanjem problema?”.