Pridružite se radionici

Najava: Radionica „Potencijali cikloturizma na području Koprivničko-križevačke županije uz rijeku Dravu“

Koprivničko-križevačka županija partner je u projektu „Amazon of Europe Bike Trail“ koji se sufinancira sredstvima transnacionalnog programa Interreg Danube. Projekt ima za cilj uspostavu biciklističke rute na području prekograničnog rezervata biosfera Mura-Drava-Dunav, koji pokriva površinu od milijun hektara i povezuje 700km navedenih rijeka preko pet zemalja (Austrija, Slovenija, Mađarska, Hrvatska i Srbija), a provodi se od lipnja 2018. do svibnja 2021. godine. Njegova ukupna vrijednost je 3.176.000,00 eura, vodeći partner u projektu je Zavod Iskriva iz Slovenije, a partnerski konzorcij čini i 14 partnera te 10 pridruženih partnera iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Srbije i Italije.

Kao dio aktivnosti u sklopu projekta, Koprivničko-križevačka županija organizira radionicu za zainteresirane dionike pod nazivom „Potencijali cikloturizma na području Koprivničko-križevačke županije uz rijeku Dravu“ koja će se održati 4. listopada 2018.  (četvrtak) s početkom u 10.00 sati u prostorima Koprivničko-križevačke županije (Koprivnica, ulica Antuna Nemčića 5, soba 28.)

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže radionici i na taj način postanu dio mreže projekta, a svoj dolazak na radionicu potvrde na e-mail [email protected].