Prijateljska košarkaška utakmica

Radnik u prijateljskoj utakmici poražen od Petra Zrinskog

KK Radnik je odigrao svoju drugu prijateljsku utakmicu uoči početka prvenstva. U Vrbovcu su poraženi od domaćina rezultatom 70:56.

Križevčani su dobili prvu četvrtinu, no već su do poluvremena gubili 12 razlike. Kasnije će se pokazati da je druga dionica bila presudna. U ekipi Radnika istaknuli su se Nervo s 12 poena te ovosezonsko pojačanje Troha s njih 11. Od Vrbovčana je njihov novi igrač Kravos ubacio 18 koševa, dok je Prstec zabio 19. Inače, potonji je prošao sve mlađe selekcije Radnika, da bi potom prešao u KK Križevce gdje je odigrao i svoje prve profesionalne minute. Posljednjih sezona igra za ekipu Petra Zrinskog iz Vrbovca.

Radnik koji se natječe u Drugoj ligi Sjever sezona počinje 20./21.10. utakmicom protiv ekipe Vindije iz Varaždina, dok Vrbovčani kreću već ovog vikenda u Trećoj ligi Centar protiv Ksavera.

Petar Zrinski: Sokolić 1, Mikac 5, Majić 1, Balić, Beljo, Kravos 18, Prstec 19, Tomić 7, Bošnjak 2, Horvat 15, Drvenkar, Barišić 2.
Trener: Pašaić
Radnik: Troha 11, Podhraški 1, Nervo 12, Topljak, Biondić, Kurpez 8, Beljo D., Vujić, Turković 5, Kirin 5, Martinčić 10, Beljo I. 4.
Trener: Tomas
Vedran Vlahović