Školsko općinsko natjecanje iz krosa

Ekipni prvaci dječaci i djevojčice iz O. Š. Ljudevita Modeca

Danas je u parku Osnovne škole Vladimir Nazor održano Školsko općinsko natjecanje iz krosa za djevojčice i dječake. Na natjecanju su sudjelovale osnovne škole iz Križevaca – Osnovna škola Ljudevita Modeca i Osnovna škola Vladimir Nazor, Osnovna škola Grigor Vitez Sveti Ivan Žabno te osnovne škole Sokolovac i Sveti Petar Orehovec.

Svaka škola dala je po četiri trkača i trkačice. Djevojčice su trčale dionicu dugu 1000, a dječaci 1200 metara. Prvo mjesto kod djevojčica osvojila je Anamaria Gudić iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, a kod dječaka prvo je mjesto osvojio je Mihael Bočkaj iz Osnovne škole Vladimir Nazor.

Po završetku natjecanja ukupnu ekipnu pobjedu za djevojčice i dječake odnijela je Osnovna škola Ljudevita Modeca. Djevojčice su pobjedu odnijele u sastavu Anamaria Gudić, Ivana Masnec, Hana Horvat i Hana Heruc, a dječaci u sastavu Andrej Pavić, Roberto Gregurić, David Dudek i David Pukec. Voditeljica dječaka bila je profesorica Marjana Fržović, a voditeljica djevojčica profesorica Darinka Šimunčić. Sljedeća stepenica za male prvake krosa jest županijsko natjecanje koje će se održati na proljeće.

Organizator natjecanja bila je Osnovna škola Vladimir Nazor. (M.M.)