Delegacija Grada Popovače posjetila Križevce kako bi se upoznali s primjerom dobre prakse

Kako bi se upoznali s primjerom dobre prakse po pitanju Reciklažnog dvorišta, delegacija Grada Popovače na čelu s gradonačelnikom Josipom Miškovićem i direktorom tvrtke Komunalni servisi Popovača d.o.o. Marijanom Belančićem posjetila je danas Grad Križevce.
U Gradskoj upravi dočekali su ih gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, direktor Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci Martin Kozjak i voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša u Komunalnom poduzeću Dijana Mijač Dretar.
Cilj sastanka bio je čuti iskustva Križevaca po pitanju Reciklažnog dvorišta, načinu funkcioniranja, usmjeravanju ljudi na recikliranje i općenito troškovima s obzirom da je u Popovači početkom ožujka krenula izgradnja Reciklažnog dvorišta. Razgovaralo se o praksi odvoza otpada, a svi okupljeni složili su se kako je u svemu najvažnija edukacija građana o pravilnom zbrinjavanju otpada.
Gradonačelnik Mario Rajn je naglasio kako mu je drago da su za posjet odabrali upravo Križevce te im poželio puno uspjeha u radu njihovog Reciklažnog dvorišta.
Nakon sastanka u Gradskoj upravi, gradonačelnik Grada Popovače sa suradnicima posjetio je Reciklažno dvorište u Cubincu.