Izbor: Najsportaš/ica u 2018.

Predlažite svoje sportaše za izbor Radija Križevci.

Bliži se kraj 2018. godine pa za vas pripremamo igru koja će nekima donijeti zgodna iznenađenja i poklone naših dragih sponzora.
Odlučili smo vam predložiti troje sportaša/sportskih ekipa, po našem izboru,  koji su u ovoj 2018. godini ostvarili iznimna postignuća, a Vaš će zadatak biti nastaviti s prijedlozima po vašem mišljenju za najbolje.

Ono što trebate napraviti jest odlučiti se za svojeg favorita, a zatim nam poslati prijedloge, bilo putem facebook, bilo putem našeg emaila: [email protected].

Proglasiti  ćemo najboljeg sportaša, sportašicu i najbolju sportsku ekipu, po vašim prijedlozima i glasovima u ime Radija Križevci.

Predlagati možete do 10.12.2018, a glasovanje će biti od 10. do 20.12.2018.

21.12.2018 ćemo objaviti rezultate vašeg glasanja.

Tom prilikom od strane naših sponzora nagrađen će biti netko od Vas, dragi naši  prijatelji, metodom slučajnog odabira, kao i onaj sportaš ili sportašica ili ekipa, kojeg odaberete za najboljeg.
Iako je izvrsnih sportaša u našem malom gradu zaista puno, mi smo se odlučili za ovu trojku koja tijekom čitave godine postiže izvanredne sportske rezultate, a vi predlažite dalje svoje kandidate.

Ida Šimunčić – osvajačica 6 zlatnih medalja na Mlađeseniorskom Prvenstvu Hrvatske i osvajačica medalja s mnogobrojnih međunarodnih natjecanja.

Streličarski klub Osnovne škole Grigor Vitez Sveti Ivan Žabno – u dosadašnjem tijeku sezone klub je zajedničkim naporom svih svojih članova osvojio 57 zlatnih, 16 srebrnih i 1 brončanu medalju, srušio 36 državnih rekorda u raznim kategorijama i disciplinama te osvojio 4 državna prvenstva i dao 6 državnih streličarskih prvaka u različitim starosnim kategorijama.

Ivan Višak – nakon teške ozljede 2016. godine, ovaj poznati križevački motociklist vratio se bolji nego ikad i ovogodišnju sezonu završio rezultatom iz snova – osvojio je Prvenstvo Hrvatske u klasi 600 SST