Izvlačenjem nagrada završio 21. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima

Na završetku 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima, izvučeni su dobitnici nagradne igre Komunalnog poduzeća i nagradne igre sajma.

Nagradna igra Komunalnog poduzeća:

Prvu nagradu u nagradnoj igri Komunalnog poduzeća – televizor osvojio je Nikola Prepolec iz Erdovca, drugu – tablet – Darinko Kemenović iz Križevaca i treću nagradu – žardinjeru za cvijeće osvojio je Igor Nendl iz Križevaca.

Direktor Komunalnog poduzeća Križevci Martin Kozjak izjavio je:

“Tema na ovogodišnjem sajmu “Plastika je svuda oko nas!” dobro je pogođena. Nastojali smo približiti posjetiteljima tu problematiku kao i novi sustav gospodarenja otpadom”.

Dijana Mijač Dretar – voditeljica sustava za gospodarenje otpadom u Komunalnom poduzeću:

“Niz godina educiramo građane, posebno najmlađe i to je proces koji traje. Rezultata ima, ali može još i bolje. Šuškava ambalaža ne ide u kante s narančastim poklopcem, što mnogi još ne znaju, pa smo to pokušali objasniti na radionici učenicima. Radili su pernice koje će pokloniti predškolcima u vrtićima”.

Nagradna igra 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma

Posjetitelji su iščekivali i izvlačenje nagradne igre 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma. Izvučeno je 20 dobitnika poklon paketa “Podravke”, žardinjera SKIMT-a, poklon bonova “Zeptera” i poklon paketa tvrtke “Poljocentar”.
Dobitnik prve nagrade – dnevnog boravka Prima salona Koprivnica je Maurizio Novosel iz Križevaca, druge nagrade – blagovaonske garniture “Prime” (stol i četiri stolice) Sonja Furmeg iz Križevaca , a treće nagrade – akumulatorskih škara za živicu tvrtke NT – PROM Dragica Hadrović iz Treme Gornje selo.

Župan i predsjednik Organizacijskog odbora 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Darko Koren kazao je na kraju da je sajam bio vrlo uspješan, sa 230 izlagača koji su se predstavili posjetiteljima.

“To je kruna naših nastojanja i truda u proteklih 21 godinu. Hvala svima koji su se potrudili da sajam bude uspješan” – kazao je župan Darko Koren, zatvorio sajam i najavio novi, 22. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije slijedeće godine.