“Noemi ”-Novo u Križevcima

Nedavno je u Križevcima otvoren novi salon mode po imenu “Noemi ”

Vlasnica je Vedrana Palić, koja ujedno i radi tamo, a Ivanka Mihin radi kao druga prodavačica. Butik se zove “Noemi” što znači “moja slatkoća”. Butik se tako zove jer uz raznoliku ponudu odjeće možete po akcijskoj cijeni kupiti “sconto košaru”, ako vas zanima što je to, požurite do butika i saznajte.

Interijer je gospođa Vedrana uredila sama i mislim da je to odradila uspješno jer objekt odiše svježinom, urednošću i prije svega daje jedan moderan izgled, baš onako kako treba.

Naravno, nije to ni sve. U ponudi, uz to što možete izabrati predivne komade odjeće po vrlo pristupačnim cijenama, ima još nešto za djevojke i žene. U sklopu butika, nudi se i manikura, a uz to se priprema teren kutka za šminkanje za razne prigode, tako da je ovo doslovno salon za uljepšavanje sa apsulutno svom ponudom za sve modne trendseterice i influencerice. U asortimanu naći ćete svečanije, elegantnije haljine, majice za svakodnevnu upotrebu kao i majice i košulje za svečanije trenutke, suknje, hlače i naravno da ne zaboravimo spomenuti kako u ponudi možete pronaći cipelice. Također, u ponudi možete naći i torbice te raznovrsni nakit koliko sam jučer uspjela primjetiti. Izlog je preslatko uređen i nije napuhan.  

Ako želite pogledati ponudu butika “Noemi ”,možete prošetati do ulice Petra Zrinskog 5. Radno vrijeme od ponedjeljka –petka od 08.00-20.00h, a subotom do 14.00 sati. Evo nekoliko fotografija kako izgleda butik, pa drage žene napasite oči, i potjerajte svoje muškarce. Ipak, idu blagdani, a mi žene obožavamo novi komad odjeće, idealna prilika da im pripremimo teren.