Županiju posjetili sudionici projekta mobilnosti koprivničke Obrtničke škole

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić poželjeli dobrodošlicu sudionicima Erasmus+ projekta mobilnosti

Sudionici Erasmus + projekta mobilnosti, u pratnji koordinatora mobilnosti Hrvoja Blažeka i nastavnice Sandre Krajine iz koprivničke Obrtničke škole, posjetili su Županijsku upravu, gdje su im dobrodošlicu poželjeli župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić.
Obrtnička škola Koprivnica zajedno sa svojim međunarodnim partnerom Izobraževalnim centrom „Piramida“ iz Maribora sudjeluje u Erasmus+ projektu mobilnosti „Sosedi sodelujemo za ohranitev tradicije in skupen razvoj“. U sklopu tog projekta od 12. do 25. studenoga praksu u Obrtničkoj školi obavljaju dvije učenice slastičarke iz Slovenije , a od 12. do 16. studenoga ovdje se i stručno usavršava jedna nastavnica iz Izobraževalnog centra „Piramida“. Osim sadržaja struke, gosti iz Slovenije imat će priliku upoznati Koprivnicu i okolicu te biti uključeni u razne dnevne školske aktivnosti.
Župan i zamjenik poželjeli su im ugodan boravak te zahvalili na interesu za našu Obrtničku školu i njezin program, dok su koordinatore pohvalili na još jednom uspješnom projektu mobilnosti kojim se njeguje i produbljuje suradnja sa susjednim državama.
Služba ureda župana