Donacija Henkela i KTC-a “Maslačcima”

Zajedno za sretniji rast Maslačaka

Povodom završetka akcije “Zajedno za sretniji rast Maslačaka”, tvrtke Henkel i KTC uručile su danas donaciju Udruzi “Maslačak” Križevci i tako osigurale godišnju zalihu proizvoda za čišćenje. Predsjednica Udruge “Maslačak” Tamara Premuš zahvalila je na ovoj donaciji i obavijestila o brojnim aktivnostima koje provode vrijedni članovi udruge.

Mia Jelinić – Junior Trade Marketing Menager iz tvrtke Henkel izrazila je zadovoljstvo što su sa križevačkom tvrtkom KTC sudjelovali i ove godine, po drugi puta, u ovom projektu te najavila i daljnju suradnju:

“Drago mi je da smo sudjelovali na ovom prekrasnom projektu tako da pomognemo “Maslačcima” koji imaju puno projekata i želimo to poduprijeti. Henkel radi projekte humanitarnog karaktera i nastavit ćemo tako i dalje” – najavila je Mia Jelinić.

Izvršna direktorica za marketing tvrtke KTC Melanija Zorko kazala je:

“Veseli smo i sretni nakon prošlogodišnje uspješne akcije, ponosni smo da je i ovogodišnja prošla tako lijepo. Zahvalni smo svim našim kupcima koji su prepoznali plemeniti cilj ove naše aktivnosti i uključili se kupnjom proizvoda Henkel, našeg dragog poslovnog partnera. Udruga “Maslačak” oduševljava nas već godinama svojim aktivnostima i programima koje svakodnevno provodi pružajući podršku svojim članovima. Drago nam je da smo na ovaj način mogli podržati njihove napore i pomogli ostvarenju ove lijepe donacije jer cijenimo izuzetno njihov trud”.