Novoobnovljena ulica u Goli

Župan Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota u pratnji načelnika Općine Stjepana Milinkovića, ravnatelja Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije Dragutina Guzalića te predsjednika Uprave ŽUC-a Vlade Bakšaja u petak, 14. prosinca obišli su novoobnovljenu dionicu Dravske ulice u Goli, na kojoj su dovršeni radovi.

Prilikom obilaska radova, ravnatelj Guzalić pojasnio je kako je Županijska uprava za ceste, nakon što je Općina napravila kanalizaciju i stazu, pristupila obnovi kolnika jer je ulica bila u prilično lošem stanju. Ulica je pokrivena s dva sloja asfalta, radilo se na dionici dužine 960 metara i širine 60 metara, a vrijednost investicije ŽUC-a bila je 550.000 kuna.

Župan i načelnik Milinković ujedno su razgovarali o aktualnim projektima kojima je za cilj povećati kvalitetnu života mještana te je dogovorena daljnja suradnja i podrška Županije. U ovoj godini Županija je sufinancirala izgradnju nerazvrstanih cesta u Općini Gola u iznosu od 176 tisuća kuna te izgradnju priključaka na kanalizaciju u iznosu od 52 tisuće kuna, u skladu s projektom poticanja ravnomjernog razvoja Županije i programom Vodno gospodarstvo.

Na nedavno održanoj 43. sjednici Savjeta za sigurnost prometa na cestama Koprivničko-križevačke županije, ravnatelj Guzalić kazao je kako je ove godine realizirano 15 projekata te kako se nastavlja s projektom postavljanja svjetlosne signalizacije u blizini škola.