Plan aktivnosti AMK “Križevci” u 2019. godini

Preventivne, športske i društvene aktivnosti

U Automoto klubu Križevci održan je danas sastanak sa ravnateljima škola i Policijske postaje Križevci na kojem je razmotren prijedloga Plana preventivne športske i društvene aktivnosti AMK “Križevci” za 2019. godinu. Nakon uvodnih riječi predsjednika AMK “Križevci” Dragutina Srečeca, plan preventivne, športske i društvene aktivnosti predstavio je tajnik AMK Stjepan Peršin.

Kako je istakao, radi se o programu zajedništva Automotokluba i svih čimbenika koji pridonose povećanju sigurnosti prometa na cestama. Za iduću godinu najavljena je u veljači akcija “Vidi i klikni” u križevačkim dječjim vrtićima, u ožujku “Sigurno u prometu” u osnovnim školama u gradu i općinama , u travnju motociklističko druženje i posvećenje biciklista i motociklista, županijsko natjecanje “Sigurno u prometu”, u svibnju rally “Kalnik”, državno natjecanje “Sigurno u prometu” u Zadru i proljetni rally . U lipnju će biti biciklijada “Sigurno i vješto u prometu”, moto utrka “Nagrada Križevaca 2019.”, a u srpnju izlet za mlade vozače “Punat 2019”.
U rujnu će biti akcija “Sigurno u školu s HAK-om” za učenike prvih razreda, od listopada do prosinca osposobljavanje učenika V. Razreda za vozače bicikla, u studenom akcija Dani tehničke ispravnosti vozila. Kroz cijelu godinu, AMK Križevci surađivat će sa lokalnom samoupravom, sve u cilju veće preventive i sigurnosti prometa na cestama.