Predstavljanje publikacije

CIVITAS CRISIENSIS – Radovi Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad HAZU Koprivničko-križevačke županije

Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Koprivničko-križevačke županije u Križevcima organizira predstavljanje objavljene publikacije CIVITAS CRISIENSIS – Radovi Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije. Predstavljanje će se održati 11. prosinca, u utorak u 12 sati u velikoj Gradskoj vijećnici.

Nakon uvodnih riječi voditelja Zavoda i glavnog urednika publikacije Franje Tomića i gradonačelnika Marija Rajna, pozdravnu riječ uputit će gosti: akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Velimir Piškulić, gradonačelnik Grada Novi Vinodolski te zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Publikaciju će predstaviti akademik Ferdo Bašić koji će govoriti o radovima Okruglog stola prošlost, sadašnjost i budućnost pčelarstva u Hrvata, prof. dr. sc. Siniša Srečec o radovima Znanstvenog skupa demistifikacija i valorizacija uzgoja i uporabe konoplje u industrijske i farmaceutske svrhe i akademik Ferdo Bašić o radu izloženom na Okruglom stolu uzgoj voćarskih kultura.