Prijem gradonačelnika za novinare na Adventu

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn upriličio je danas prijem za novinare koji je održan na Adventu u Križevcima, na Strossmayerovom trgu.

“Prva je godina mandata iza nas. Svakakvih noviteta je bilo. Hvala vam što ste nas pratili; i Križevačke sunčane krovove, ono što smo u poljoprivredi uvodili, niz mjera i aktivnosti koje smo provodili da bi stekli status Grada – prijatelja djece u čemu smo i uspjeli. U svemu tome bili ste vjerni partneri. Hvala vam na tome.

Danas je prilika da, u pomalo neformalnom okruženju, doživimo sve ono što smo htjeli za naše najmlađe organizirati na Adventu gdje se provodi škola klizanja.

Očekuje nas isto tako godina daljnjih ulaganja i u infrastrukturu, vjerujemo i u društvene inovacije, nastavit će se i program Križevačkih sunčanih krovova i neke nove aktivnosti u sklopu projekata koje smo dobili već odobreno, a tiče se energetike.
Dakle, i dalje želimo uključivati građane i u smislu odlučivanja, upravljanja javnim financijama i ono što ulažemo kroz Razvojni centar i tehnološki park u naprednu tehnologiju.

Slijedi nam blagdansko razdoblje, pa svima vama, vašim obiteljima i najbližima želim čestit Božić i uspješnu 2019. godinu i vjerujem kako ćemo nastaviti suradnju i u idućoj godini” – kazao je gradonačelnik Mario Rajn zahvalivši novinarima na suradnji.