Svjetlucajmo zajedno!

U Križevce nam dolazi prvi Božićni sajam rukotvorina!

Koncipiran je kao izložbeno – prodajno – inspirativni sajam na kojem će se predstaviti petnaestak izlagača – od dizajnera nakita i odjeće, dječjih igračaka, proizvođača hrane i prerađevina.
U dva dana sajma od 15. do 16. prosinca u trajanju od 10:00 do 19:00 sati u prelijepom ambijentu atrija Likovne galerije na Nemčićevom trgu čekaju vas unikatni pokloni, delicije i ukrasi prigodni za predstojeće blagdane te kreativne radionice za djecu i koncert dječjeg zbora!

Stoga! ukoliko želite obogatiti blagdanski stol lokalnim proizvodima i darovati jedinstvene darove, upoznati lokalne proizvođače vidimo se na otvorenju u subotu 15tog u 10 sati!

Sajam organiziraju lokalne poduzetnice, krafteri i entuzijasti i dar je gradu Križevcima i njegovim građanima, a sve u svrhu poticanja lokalne ekonomije, kreativnog izražavanja, inspiracije i međusobne motivacije. Ukoliko se želite povezati i izmjeniti iskustva ili saznati na koji način krenuti iz hobija u posao – dođite, popijte čaj, pojedite medenjak i – minglajmo

Organizatori: Čarobna heklica, Pinkica kreative, Jadranka Šogorić, Faber art, Vedrana Rađa , Kristina Škledar i Ananda yoga & thai massage centar Križevci