CB Still MNK Klub 75 Kotoriba pobjednik je 11. Pan Zimske lige

U dvorani Srednje škole Koprivnica prošlog je vikenda održana napeta završnica 11. sezone Pan Zimske lige u kojoj je ekipa Caffe bar Still MNK Klub 75 Kotoriba rezulatom od 3:2 pobijedila MNK Cvjetno/Polikliniku Milojević. Pobjednici su osvojili trofej i glavnu nagradu od 40 tisuća kuna, a podršku s tribina pružili su im brojni gledatelji, među kojima i župan Darko Koren.
Ovo natjecanje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica, a financijski ga podržava i Županija kroz svoju Zajednicu sportova. Treće mjesto pripalo je ekipi ASO Ponos Krapina, a četvrto Ritz Clubu.
Župan je uručio priznanje najboljem strijelcu turnira Nikoli Golenji iz pobjedničke momčadi te najboljem igraču Vedranu Matoševiću iz MNK Cvjetno/Poliklinike Milojević, dok je tajnik županijske Zajednice sportova Branko Zorko uručio priznanje najboljem golmanu Ernestu Malariću iz ASO Ponosa.
U kategoriji veterana pro slavio je Apios CB Loop koji je nadvladao CB Active, treća je bila ekipa OPG Radiček & Niko Trade, a četvrta Sivec Trans. Za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira proglašen je Nikola Šafarić, a titula najbolje golmana pripala je Mariu Anušiću. Priznanja i pehare nogometašima je uručio zamjenik župana Ratimir Ljubić.
Veterani ekipe Castrum odnijeli su pobjedu nad Romantičarima u kategoriji veterana comfort, dok je treće mjesto pripalo ekipi Amadeus, a četvrto Active Commerceu.
U sklopu Pan Zimske lige odigrane su i utakmice malonogometnog turnira za mlađe i starije pionire koji se odvija u spomen na profesora Branimira Jedvaja. Naslov prvaka u kategoriji mlađih pionira osvojila je ekipa NK Slaven Belupo 2006. pobjedom od 4:2 nad NK Graničar Đurđevac. Među starijm prionirima pobjedila je ekipa NK Slaven Belupo 2004. koja je u finalu pobijedila Miškinovce iz Đelekovca. Najbolji strijelac i najbolji igrač kod mlađih pionira bio je Leon Bošnjak, a najbolji golman Luka Lesar. Kod starijih pionira najboljim strijelcem proglašen je Niko Ivančić, najboljim golmanom Mihael Celiščak, a najboljim igračem Roko Blažek.