Coca-Cola Cup 2019

Prvi kvalifikacijski turnir Coca- Cola Cup 2019. održao se se jučer 25. siječnja, u Topuskom u sportskoj dvorani Termi Topusko s početkom u 10 sati. U subotu 26.1. u sportskoj dvorani osnovne škole Rugvica s početkom u 10 sati očekuje nas nastavak nogometnog ludila i borbe za županijske završnice.

Coca-Cola Cup inače je najveći turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

Prijave na turnir bile su besplatne i moguće za dvije dobne kategorije: U-15 (2004. godište i mlađi) i U-18 (2001. godište i mlađi). Svaka ekipa mogla je  sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).

Napete nogometne utakmice igrale su se u dvije kategorije: U15 i U18,  a pobjedničke ekipe: Potrošeni i Strvinari plasirali su se na županijsku završnicu Sisačko-moslavačke županije. Predstavnici svih ekipa sudjelovali su i u natjecanju u tehniciranju, a pobjednici su osvojili majice s potpisom Marcela Brozovića, hrvatskog nogometnog reprezentativca. Potpisanu majicu osvojio je i Kristijan Avramović iz ekipe Strvinari koji je proglašen igračem turnira. Koprivničko -križevačka županija trebala bi nastupiti u sljedećim terminima:

Križevci – 2.3.2019.

Koprivnica- proljeće 2019

Đurđevac- proljeće 2019

Sv. Ivan Žabno- 21.2.2019.