Građani Križevaca zasladili se tortom na zatvaranju klizališta

Danas u 13.00 sati upriličeno je zatvaranje križevačkog klizališta koje je nešto više od mjesec dana bilo mjesto zabave za najmlađe, ali i za one nešto starije.
Iako je bilo vrijeme nedjeljnog ručka, okupio se nemali broj posjetitelja, što većih, što manjih, koji su se još jednom s radošću odvažili stati na klizaljke i napraviti pokoju piruetu ili, rijeđe, zaraditi i neki pad.
Atmosfera je bila ugodna prvenstveno radi prekrasnog sunčanog siječanjskog dana, ugodnog društva uvaženih gostiju, ali ono čemu su se svi najviše obradovali bila je torta – dar organizatora građanima Križevaca. Tortom su se posladili i naši političari – gradonačelnik Mario Rajn te zamjenik Danijel Šaško.
Gradonačelnik Rajn istaknuo je iznimno zadovoljstvo ovogodišnjim križevačkim adventom, školom klizanja i humanitarnim akcijama u sklopu adventa te istaknuo kako se iz iskustva uči i da uvijek ima mjesta za napredak, a to će se najbolje vidjeti na sljedećem adventu – tada će grad i organizatori nastojati da cijela predivna križevačka božićna priča bude još ljepša – na radost velikih i malih. (M.M.)