Križevci će dobiti tablu „Grad motociklizma“

Grad Križevci u zadnje vrijeme dobiva samo pohvale.

Gradonačelnika Marija Rajna posjetili su jučer predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin s glavnim tajnikom Ivanom Lafterom i predsjednik AMK i MK Križevci Dragutin Srečec.
Grad Križevci prvi je grad u Hrvatskoj koji je proglašen „Gradom motociklizma“ pa se na sastanku razgovaralo o postavljanju tabli „Grad – motociklizma“ na ulazu u Križevce i to uoči održavanja ovogodišnje križevačke moto utrke.
Gradonačelnik Rajn je zahvalio na odličnoj suradnji i organizaciji prošlogodišnje križevačke moto utrke i istaknuo kako se veseli ovogodišnjoj utrci te kako navija da MK Križevci po 20. put osvoji naslov prvaka.
Suradnju su također pohvalili Stjepan Peršin, Ivan Lafter i Dragutin Srečec istaknuvši kako bez suradnje cijele lokalne sredine nema ni uspješno organizirane moto utrke. Osvrnuli su se i na održavanje „Noći prvaka“ Hrvatskog motociklističkog saveza u Jastrebarskom na kojoj će se tradicionalno dodijeliti priznanja najboljima u motociklističkom sportu u prošloj godini, a gradonačelnik Rajn je najavio svoj dolazak.