Svečana dodjela nagrada i priznanja u izboru portala RKŽ

Profoto I dio

Radio Križevci je krajem 2018. godine organizirao izbor za naj naj u kategorijama: najsportaš/ica, najkonobar/ica i najprodavač/ica . Glasovali su čitatelji našeg  portala, a svečana dodjela nagrada održana je jučer u Hotelu Kalnik u Križevcima.

Za najsportaša proglašen je motociklist Ivan Višak. Drugo mjesto pripalo je rukometašici Nini Vurnek, a rukometaš Toni Pehar bio je treći,koji na žalost nije mogao prisustvovati događaju, ali nagrada ga čeka kod nas u redakciji Radija Križevci.

Za najprodavača/icu za 2018. godinu prvo mjesto osvojila je Ivana Benković iz trgovine DM. Lidija Hartelj iz Antolić d.o.o. ABC osvojila je drugo mjesto, a treći je bio Josip Pejčić iz Hedone.

Najkonobar za proteklu godinu bio je Dražen Vurnek iz Caffe bara Arteria. Antonio Jagodić iz Replaya osvojio je drugo mjesto, treća nagrada pripala je Josipu Binderu iz Calypsa.

Direktor Radija Križevci Tihomir Komljenović rekao je kako je nastala ideja ovog projekta. – Ideja je nastala spontano, bio sam lijepo poslužen od jedne konobarice i tako je došlo do ideje za biranjem najboljih. Svatko je imao svoje prijatelje koji su birali naj naj osobe i svatko je mogao glasovati jednom.  Priča se razvila puno šire i uključili su se i sponzori – istaknuo je Tihomir Komljenović. Također je najavio kako ce se izbor odrzati i krajem godine.  Tijekom svečanosti okupljene je zabavljao Tamburaški sastav “Miraz”, a nakon večere, popilo se koje piće pa smo i zaplesali.

Čestitamo dobitnicima još jednom.

Foto: Profoto Studio Križevci