Festival rukometa u Križevcima

Započeo 10. međunarodni veteranski rukometni turnir KTC Križevci 2019 na kojem nastupa 20 muških i ženskih ekipa iz susjednih država i Hrvatske.
Kako je lijepo vidjeti ljude koji su prošli svoje igračke godine da i dalje uživaju u sportu, druže se i igraju, bore se do zadnje sekunde svake utakmice. Osjeti se umor pri kraju utakmice, ali srce i želja su jači od umora. Neki su uspješniji, neki manje, ali svi s osmijehom dolaze i odlaze s terena. O kvaliteti organizacije turnira svjedoče i ekipe koje se iz godine u godinu vraćaju u naš grad i našu sportsku dvoranu.
Sutra nas čeka završni dio turnira. Naše križevačke veteranke VRK Radnik izgubile su u dvije utakmice, protiv VRK Osijek i VRK Ivanićgrad tijesnim rezultatom.
Veterani su imali uspješnija dva nastupa pobijedivši VRK Vodice rezultatom 8-7,a izjednačeno su odigrali s veteranima iz Vodica, rezultat 7-7.
Danas nas u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca očekuju nove avanture pa svatko tko može doći, neka se slobodno odazove festivalu veteranskog rukometa u Križevcima. Utakmice će se igrati već od podneva.