Jadranka Dugina Vrhovec- novi proizvod

Jučer neslužbeno predstavljen Magnezij klorid u spreju.

Prije otprilike dvije godine, Križevčanka Jadranka Dugina Vrhovec proizvela je jedinstven proizvod na bazi čistog joda i to u malenom laboratoriju koji ima u podrumu svoje kuće, a jučer je na njen 36-ti rođendan u Calypsu u Križevcima, predstavljen još jedan proizvod koji će vjerujemo, biti čisti pogodak kao i otopina na bazi čistog joda. Iz mnogih gradova već se javljaju žene ali i muškarci kojima je taj proizvod pomogao. 
Jadranka je sinoć svečano predstavila Magnezij klorid u spreju, a kako doznajemo na proslavu stigao je i popularni saborski zastupnik Ivan Pernar. Ovo je bilo prvo neslužbeno predstavljanje medicinskog znanstvenog rada u liječenju štitnjače i predstavljanje prvih brend ambasadora.
A danas u 11 sati,  u emisiji Kućni ljubimci, mogli ste pogledati našu Jadranku i njenu djevojčicu koja je predstavila i životinjice koje žive s njima. Sve u svemu jedna odlična emisija. “To je bila jedina emisija iz mog djetinjstva koju sam gledala, a više ih nije ni bilo zanimljivih za nas klince. Emisije se puštaju već 30 godina bez prekida, a gospodin Antun toliko bezgranično voli životinje da ga je upravo zadovoljstvo gledati kako u njima uživa i topi se pogledom. Životinje svih vrsta. Čovjek za poželjeti u svom društvu. Družili smo se dva dana, moja prinčipesa je predstavila naš zvjerinjak, a pomogla je i snimati emisiju. Neprocjenjivo iskustvo za dijete od 11 godina.”-izjavila je Jadranka Dugina Vrhovec.
Naravno, podsjećamo kako vam povodom svog rođendana daruje popust od 15% za kupnju biljnog joda koji vrijedi do nedjelje 10. veljače, 2019.godine pa požurite.(š.v)