Medicinska pomagala

Na današnji Međunarodni dan rijetkih bolesti posjetili smo tvrtku koja se bavi distribucijom medicinske opreme i invalidsko ortopedskih pomagala.

Tvrtka Bauerfeind ugovorni je isporučitelj HZZO-a na području cijele Hrvatske s trgovinama u petnaest gradova. Jedna  poslovnica nalazi se i u našoj županiji u Koprivnici pored bolnice u ulici Željka Selingera 2a.

Ovdje možete nabaviti;  medicinsku opremu, sva invalidsko ortopedska pomagala, program rehabilitacije,  obuću i uloške, pomagala za inkontinenciju, pomagala za dijabetes, pomagala za disanje, kompresivne čarape, protetiku, potrošni zavojni program,  jastuke i program za fitness i masažu, program mama i dijete, te još mnogo toga  u izboru od desetak tisuća artikala .

Postoji mogućnost dostave. Ljubazno i stručno osoblje u svakom trenutku je na usluzi svojim pacijentima. Poslovnica u Koprivnici radi već 13 godina, od toga devet godina u blizini bolnice.

Tvrtka Bauerfeind je  zastupnik i distributer proizvoda tridesetak svjetskih poznatih dobavljača, a registrirana je kao ugovorni isporučitelj pomagala HZZO-a.  

Za više inforamcija svakako valja posjetiti njihovu stranicu: https://bauerfeind.hr/

Informacije:  048 210 140