Na Međunarodnom pčelarskom sajmu u Gudovcu i izlagači iz Koprivničko-križevačke županije

Koprivničko-križevačka županija sudjelovat će na 15. Međunarodnom pčelarskom sajmu i 6. Izložbi vina i vinogradarske opreme, koji će se održati 9. i 10. veljače na sajamskom prostoru Gudovac.
Županija je zakupila 16 m² izlagačkog prostora za proizvođače meda i proizvoda od meda, a u sklopu Sajma održat će se predavanja brojnih stručnjaka iz područja pčelarstva, medni doručak, degustacije meda, predstavljanje inovacija u pčelarstvu, natjecanje u pripremi medenjaka te natjecanje u izboru najljepšeg pčelarskog štanda.
Na Sajmu će svoj med i medne proizvode u organizaciji Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu predstaviti šest izlagača i to: OPG Hrženjak Marijan, OPG Ježić Zoran, OPG Prilika Ivančica, OPG Smes Dražen i OPG Gorički Igor.
Također je zakupljeno je 4 m² izlagačkog prostora za proizvođače vina, a uz izložbu, degustaciju i prodaju vina i vinogradarske opreme, održat će se izbor najljepše etikete vinske boce. Predstavnici Županije su: OPG Bužić, Korenko d.o.o., Klaster vinara Podravine i Prigorja, OPG Vlado Rep, Zadruga Podolski, OPG Pero Cik, OPG Cvekan te OPG Božo Divjačko.