Otvoren “ROBIN MARKET” u Koprivnici

Jutros otvorena nova Robin trgovina u blizini HAK-a u Koprivnici – Starogradska 56

Uz degustacije koje su razveselile brojne kupce već prvog dana, s radom je krenula Robin trgovina 7, na adresi Starogradska ulica 56, kod Uljare Hladnić. Novi Robin market radit će svakodnevno od 6:30 do 21:00 sat, osim nedjeljom kada je radno vrijeme od 7:00 do 18:00 sati.

U Robin marketu prodavat će se svježi kruh i pecivo čak četiri različite pekare: Križevački kruh pekare Robin, Dravski kruh pekare Dergez, Podravski kruh i peciva pekare Zrinski te kruh i pecivo pripremljeno na bazi sirutke, pekare Bohnec iz Ludbrega. Također, u ponudi je veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, svježeg voća i povrća te ostatka prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština. I na ovoj lokaciji simpatične zaposlenice Robin trgovina, radit će popularne dnevno svježe sendviče već od 3,99 kn i hot dog za 5,99 kn.

Nakon Robin marketa 0-24 kod rotora u blizini bolnice, Robin marketa kod semafora (blizu Podravke), Robin marketa na Vinici (Vinodolska ulica), Varaždinskoj cesti (preko puta restorana Zlatan), Robin marketa ispred restorana Zrinski, Robin marketa u Koprivničkom Ivancu, Robin marketa u Kunovcu, Robin marketa kod caffe bara Guliver te Robin marketa u Starigradu i Robin marketa u Ledinskoj ulici, ovo je jedanaesta Robin trgovina u Koprivnici i bližoj okolici!

«Znamo da su stanovnici Starogradske ulice u Koprivnici naviknuti da mogu obaviti kupovinu na ovoj lokaciji (Uljara Hladnić) pa smo za njih otvorili vrata nove Robin trgovine. Vjerujemo kako će novi Robin market, sa svojom bogatom ponudom, postati omiljena kvartovska trgovina u koju će svi rado dolaziti. Budući da smo jako dobro prihvaćeni na koprivničkom području, možemo najaviti otvaranje još barem 2 trgovine u Koprivnici ovoga proljeća.», rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Iz Robina su, uz redovite dvotjedne akcijske ponude, posebno za nove vjerne kupce, pripremili nekoliko atraktivnih akcijskih proizvoda povodom otvorenja Robin trgovine 7 koje možete nabaviti do kraja vikenda, a u dobrom duhu akcija vrijedi i u obližnjoj Robin trgovini 39 (kod restorana Zrinski). Također, pozivaju sve svoje vjerne kupce da sudjeluju u nagradnoj igri ROBIN DAJE VIŠE** i osvoje brojne vrijedne nagrade, a možda i onu glavnu – automobil Fiat Panda! Dobrodošli u novi Robin market na Starogradskoj ulici 56!

**hyperlink: http://www.robin-trgovine.com/robin-daje-vise/nagradna-igra/