U petak otvorenje Godine Katedralnog zbora

Križevačka eparhija, grkokatolička župa Presvete Trojice i Katedralni pjevački zbor Križevci vas pozivaju na svečano otvorenje Godine Katedralnog zbora u povodu jubilarne, desete obljetnice postojanja u petak, 22. veljače 2019. godine, na datum prvog okupljanja pjevača.
Program počinje u 19 sati u grkokatoličkoj katedrali Presvete Trojice u Križevcima Molebenom presvetoj Bogorodici, kratkim zahvalnim bogoslužjem pjevanih litanija Majci Božjoj kojeg predvode msgr. Nikola Kekić, vladika križevački i protojerej stavrofor Mihajlo Simunović, katedralni župnik. 
Nakon kratke stanke, program se nastavlja u 19,30 sati u dvorani Duha Svetoga u prizemlju biskupske rezidencije kada će nakon prigodnih riječi uzvanika biti upriličena projekcija “100 fotografija za 10 godina” autora Ozrena Bogdanovića, dirigenta zbora. Projekcija će predstaviti rad zbora, nastupa, koncerata i pjevanih liturgija u Križevcima te diljem Hrvatske i Europe.
S velikom radošću pozivamo sve koji su na bilo koji način bili podrška zboru u proteklih deset godina, u petak u 19 sati u križevačku katedralu!