Jučer je otvoren novi ROBIN MARKET na Varaždinskoj cesti u Koprivnici!

Danas smo posjetili jučer novo otvoreni Robin Market u Koprivnici

Jučer je otvoren još jedan Robin market na Varaždinskoj ulici, u Koprivnici.

Uz degustacije koje su razveselile brojne kupce već prvog dana, s radom je krenula Robin trgovina 43, na adresi Varaždinska 127a, tik uz Ulicu Voćarski put. Novi Robin market radit će svakodnevno od 6:30 do 21:00, osim nedjeljom kada je radno vrijeme od 7:00 do 13:00.

Uz veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, friškog kruha i peciva Robine pekare te pekare Zrinski, svježeg voća i povrća te ostatka prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština, i na ovoj lokaciji simpatične zaposlenice Robin trgovina, radit će popularne dnevno svježe sendviče već od 3,99 kn i hot dog za 5,99 kn. Neće nedostajati niti finih i svježih suhih te kremastih Sweet Story kolača.

Zanimljivo je da je to druga Robin trgovina u Varaždinskoj ulici. Naime, 300 metara dalje s druge strane nalazi se Robin Market 40, na Varažinskoj 154a.

«Kada se otvorila mogućnost da otvorimo i drugu Robin trgovinu u neposrednoj blizini Robin marketa na Varaždinskoj rado smo je prihvatili. Naša široka i povoljna ponuda proizvoda te ljubazno osoblje, dobro su prihvaćeni na Vinici i mislimo kako će svi koji u dnevnim ili vikend kretanjima prolaze Varaždinskom rado navratiti u naš novi market. Kao što možete vidjeti unaprijedili smo izgled unutrašnjosti trgovine kako bi kupci brže i lakše došli do željenih proizvoda.» rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Iz Robina su uz redovite dvotjedne akcijske ponude, posebno za nove vjerne kupce, pripremili nekoliko atraktivnih akcijskih proizvoda povodom otvorenja Robin trgovine 43, a posebna ponuda vrijedi do kraja vikenda ili do isteka zaliha pa ako ste u mogućnosti svakako navratite u novi Robin market na Varaždinskoj 127a.