Križevčani pobijedili Viro i zadržali drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici

Ovoga je vikenda odigrana rukometna utakmica između klubova RK KTC i RK Viro iz Virovitice. Bila je to utakmica puna naboja i želje za pobjedom jer ipak je riječ o ekipama koje se nalaze na drugom i trećem mjestu prvenstvene ljestvice Prve rukometne lige sjever.

Utakmica se igrala u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca i premda su Virovitičani službeno bili domaćini zbog zamjene domaćinstava, ipak možemo reći da je našim KTC-ovcima i njihovom treneru Dragutinu Miklečiću dobro došla podrška domaće publike koja se u sve više omasovljuje i željna je dobre igre naših rukometaša.

Od početka utakmice vidjelo se da će ona biti neizvjesna igrom i rezultatom te da će obje momčadi morati dati svoj maksimum žele li ostvariti pobjedu. Tako je i bilo. Igralo se izjednačeno i oštro, s dobrim obranama i još boljim napadima, a možemo reći da su sreća, dobra igra i pomoć publike bili na strani naših rukometaša koji su na kraju ipak uspjeli izvojevati pobjedu rezultatom 25-27. Tako je RK KTC zadržao 2. mjesto na ljestvici iza prvoplasiranog Bjelovara za kojim zaostaje tek dva boda.

Za RK KTC nastupili su: Marković 1, Kovačić, Mušlek, Vučelić 8 (3), Harča 1, Kota 5, Perajica 6 (1), A. Miklečić 2, Hančić, Lazar, Pehar 3, Adamić, Zorko 1, Gošić.
TRENER: Dragutin Miklečić.