ODRŽAN DRUGI RADNI SASTANAK HRVATSKIH I MAĐARSKIH PROJEKTNIH PARTNERA ZA PRIPREMU PROJEKTNOG PRIJEDLOGA

Dana 18. ožujka 2019. godine u dvorani PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održan je drugi radni sastanak projektnih partnera za prijavu projekta na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.
Sastanku su prisustvovali projekt menadžer grada Nagykanizse Barczi Miklos, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko-križevačke županije Darko Masnec, viši savjetnik – specijalist za europske fondove Vladimir Šadek, načelnica Općine Hlebine Božica Trnski, pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev te djelatnice Razvojne agencije PORE KKŽ Ida Kovač Očenašek i Petra Lovrenčić.
Svrha sastanka bila je daljnja razrada projektnog prijedloga za prijavu na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. u kojem će kao projektni partneri sudjelovati Koprivničko-križevačka županija, Općina Hlebine i grad Nagykanizsa te Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije kao pridruženi partner. Na sastanku se raspravljalo o projektnim aktivnostima koje će se u projektu provoditi, budžetu svakog od partnera te su dogovoreni svi daljnji koraci i aktivnosti potrebni za pripremu zajedničkog projekta.
Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. otvoren je do 03. svibnja 2019. godine, a prihvatljivi prijavitelji su tijela javne vlasti, tijela regulirana javnim propisima i neprofitne organizacije osnovane od strane privatnih tijela s prihvatljivog programskog područja.