Stand Up večer u Velikoj Mučni

Nakon Grada Križevaca i Koprivnice, komičarski nastupi sele se u seoske sredine. Ovoga vikenda, u nedjelju, stand up večer očekuje mještane Velike Mučne i okolice. U poznatom Caffe baru “Cool” u Velikoj Mučni kod Koprivnice, svoj stand up nastup imate će tako popularni hrvatski komičar Aleksandar Lazić.

Lazić je, osim po komičarskim aktivnostima, poznat i kao bloger Večernjeg lista. Rodom je iz Čukovca kod Ludbrega, a do sada je imao više zapaženih predstava po Podravini, Zagorju, Međimurju te drugim dijelovima Hrvatske. – Svi su pozvani na stand up nastup u Caffe bar Cool u Veliku Mučnu. Vjerujem da će doći mnogi ljudi i da će biti dobra publika. Radujem se ovom događaju jer mislim da je ljudima potrebno da se dobro zabave i uživaju. Mislim da će Aleksandar Lazić svojim komičarskim umijećem sve oduševiti i da će biti nezaboravno.

Dođite u što većem broju, ulaz je slobodan i čeka vas ljubazno osoblje te ugodna atmosfera. – rekla je Natalija Herak, vlasnica Caffe bar “Cool”. Stand up komedija je kulturni fenomen koji je u Hrvatskoj sve popularniji, a bavljenje njome traži izuzetni komičarski talenat i vještine. Osim zabavnog, stand up nastup je istovremeno i edukativnog te informativnog karaktera. Komedija sa stavom najveća je vrijednost svakog stand up komičara, a samim time i garancija iskrenog i neograničenog smijeha. (zv)