Streličarski klub O. Š. Grigor Vitez Sv. I. Žabno

Održana osnivačka skupština

Jučer je u prostorijama Osnovne Škole Grigor Vitez Sveti Ivan Žabno održana izborna skupština Strličarskog kluba Osnovne škole Grigor Vitez Sveti Ivan Žabno. Skupštini su nazočili brojni uvaženi gosti zajednice Sveti Ivan Žabno i prijatelji kluba – načelnik općine, profesori, učitelji, roditelji, sportaši i roditelji malih streličara, članova navedenog kluba.
Na skupštini su predstavljene aktivnosti i uspjesi kluba u prošloj godini – brojni nastupi u inozemstvu i kod kuće, državni rekordi koje su postavili članovi kluba, osvojena državna prvenstva te priznanje za najbolji klub Općine Sveti Ivan Žabno i priznanje za drugi najbolji streličarski klub na razini države, kao i planovi za ovu godinu koja je pred nama, a nakon što su usvojena navedena izvješća, uslijedilo je i biranje novog rukovodstva streličarskog kluba.
Predložen je i jednoglasno izabran novi predsjednik Vladimir Bartol, trener i natjecatelj streličarskog kluba iz Svetog Ivana Žabna. Za potpredsjednika kluba jednoglasno je odabran Zoran Javor, tajnica kluba je Jasmina Borošak. Članovi izvršnog odbora također su izabrani jednoglasnom odlukom, a to su: Vladimir Bartol, Zoran Javor i Ivica Topolovec, dok su u sastav Nadzornog odbora ušli: Kristina Bartol, Jasminka Topolovec i ravnatelj osnovne škole u Svetom Ivanu Žabnu Tomislav Hanžeković. U Sud časti izabrani su: Dijana Levak, Vladimir Razum i Zvonko Borošak.
Pod točkom dnevnog reda Razno javio se za riječ član Nadzornog odbora Tomislav Hanžeković koji je dao punu podršku u radu streličarskog kluba, ali i neke nove prijedloge za omasovljenje tog sporta u našoj sredini. Također, riječi podrške streličarima uputio je i načelnik općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak ponudivši streličarima uvjete za daljnji kvalitetniji rad kluba.
Sportaši streličari iskazali su riječi zahvale ravnatelju Osnovne škole Grigor Vitez zbog prostora škole koji im daje na korištenje za treninge u zimskom periodu, ali i svim roditeljima bez čije podrške i upornosti klub nebi mogao funkcionirati. Zahvale su upućene i tvrtki Radnik Križevci koja im je mnogo pomogla u prošloj godini, kao i firmi S2 informacijske usluge i restoranu Špica.
Redovni dio Skupštine završen je u prostoriji školske kuhinje, dok se je nakon službenog dijela druženje preselilo u bistro-pizzeriju Napoli gdje su domaćini finom zakuskom počastili svoje goste. (M.M.)